söndag 27 maj 2007

Mamma

Grattis alla mammor på Mors dag!!

fredag 25 maj 2007

Glocalnet

Men jäklar vilken irriterande reklam Glocalnet kör för tillfället!!! Det värsta är att den där sången sätter sig på hjärnan och poppar upp i medvetandet rätt vad det är, "inte lågt att..... osv"

Banta...

Någon som har ett bra och effektivt sätt på hur man får bort några extra kilon runt magen till semestern?? Längtar varje år efter sommaren men det skapar mycket ångest när man ska plocka fram kropppen som varit gömd under ulltröjor och varma byxor större delen av året.....

onsdag 23 maj 2007

?

Sitter och funderar på hemtentan till nuvarande kurs..... uppgiften känns väldigt diffus och ogripbar så jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Dessutom skall det vara välstrukturerat... ; )
Får väl se hur detta går....har några dagar på mig så jag hoppas att det klarnar framöver

tisdag 22 maj 2007

skoltrött

Jag är så grymt less på skolan just nu!!! Känner ingen motivation att gå dit alls faktiskt....
Kursen är skittrist och ligger inte på en sådan nivå som den borde göra nu när det bara är ett år kvar....mest trams = (

fredag 18 maj 2007

Jaha...

Då var vi två sjuklingar hemma....sambon blev liggande igår....
Jag har visserligen ingen feber längre men känner mig rätt seg ändå. Idag är det prick en månad kvar till vi åker på semester!!! Nedräkningen har börjat ; )

onsdag 16 maj 2007

Dagen idag...

En sak som man hinner göra när man är sjuk är att lyssna på "gamla" skivor och rota lite i garderoben....tänk vad mkt skrot man samlar på sig med övertygelsen att "detta kommer jag nog att vilja använda ngn gång" Jo men visst!!!!...inte ens i skogen eller när man åker o fiskar drar man på sig dem!!!
Sedan har min syster och hennes sambo varit hit och hållit mig sällskap ett tag och fikat lite = ) trevligt!!

tisdag 15 maj 2007

Krasslig....

Fy vad trist att vara sjuk....fast en dag som denna är inte någon större förlust förstås. Snöblandat regn i maj!! ja det är för hääärligt ; )
Har dragit på mig något influensa liknande och egentligen borde jag bara ligga ned och vila men jag blir så rastlös av det....
Såg fram emot att se ett avsnitt av Det okända nu när jag ändå har parkerat ute i ena soffan och så ser jag att de har säsongsuppehåll, vad glad man blir.....

måndag 14 maj 2007

Puma

Här är min älskade katt = )

onsdag 9 maj 2007

Anna och Fyfe

Älskar denna låt och för tillfället är det bara hennes ep som snurrar i cd-spelaren = )

Semester

Jag längtar så mkt till semestern nu!! Jag, min sambo, syster och hennes sambo åker till grekland i 2 veckor och det ska bli så skönt. Få komma bort, ta det lugnt och bara ha det bra = )

fredag 4 maj 2007

Pass

Detta ångestframkallande moment....ta kort till passet! Men fy vad hemskt det blir! Har nu kommit underfund med varför passkontrollanten kollar så misstänkt på passet och sedan mig, jag ser ju för tusan ut som en brottsling på kortet!!! Jaja, nu är det gjport och om 5 år är det dags för ett nytt ; )